top of page
  • Yazarın fotoğrafıBurçin Alpacar ARDA

'Bursa MetroTV Ekranlarının' Tek Yetkilisi Modyo ile Bursa Özelinde SayMedya işbirliği gerçekleşti.

Bugüne kadar yenilikçi bir çok reklam ve açık hava projesini şehrimiz ile tanıştırdık. Bir yandan da şehrimize gelen ve değerli yeniliklere imza atan profesyonel kurumların projelerinde/mecralarında partner olarak eşlik ettik.

En kıymet verdiğimiz şirketlerden biri ve en sevdiğimiz projelerden biri daha! Bursa'mıza, Bursalımıza hayırlı olsun.

Modyo TV Profesyonelliği, Say Medya Saha tecrübesi ile
Her gün yaklaşık 350.000 Bursalı

MODYO, İstanbul'da metro, metrobüs ve şehir hatları vapurları içindeki ekranları TV mantığı ile işleten; kaliteli içerik ve efektif reklam ile günlük yol telaşını İstanbullular için adete keyfe dönüştüren bir mecra olarak varlığını sürdürmektedir. Ulusal markalarımızdan marka bilinci oluşmuş olup da bu mecrayı kullanmayan nerede ise yok gibi...


Geçtiğimiz günlerde aynı profesyonellik ile Bursa metrolarının içerisinde yer alan ekranların; işletme, yönetme ve pazarlama haklarını üstlendiler.

Artık Bursa'nın kıymetli yaşayanları da metro yolculuğunda, İstanbul yolcuları gibi keyif ve neşe içinde olacak. Metroda geçirdikleri zaman su gibi akıp gidecek ve bu ekranlar içerikleri ile Bursa gündemini takip etme fırsatı verecek.

Bunun yanı sıra markalarımız da, içerik kadar var olan reklam kuşaklarımızda yer alarak yolcularımızın keyifli anlarına eşlik edecek. Mecra bugüne kadar hissedilmemiş gerçek değerine Modyo ile erişecek. Şirketimiz Say Medya ile Modyo arasında gerçekleştirilen iş birliği de tam bu sebeple gündeme geldi.

Değerli olanı yaşamayı fazlası ile hak eden kentimize gelen Modyo, bu farkındalık ve kentlimize duyduğu saygı ile profesyonelliğini şehrimize taşırken biz de Say Medya ekibi olarak aynı gayret ve özenle kendilerine ve siz değerli markalarımıza eşlik edeceğiz.








214 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page